Over ons

Vikoplant B.V. uw partner in de wereld van kamer- en tuinplanten! Wij zijn gespecialiseerd in het beleveren van het totaalpakket van kamer- en tuinplanten voor de retail. Wij zijn geen gewone groothandel; wij zijn uw groene, bloeiende partner in binnen- en buitenland.

Achter de schermen van Vikoplant B.V. bevindt zich een compact, maar gedreven team van ervaren plantenliefhebbers. Samen zetten we ons in om u de allerbeste service te bieden. Hoe we dat doen? Door nauw contact te houden en goed te luisteren naar onze klanten, zowel in Nederland als ver daarbuiten. Uw wensen en behoeften zijn onze drijfveer, en we hebben er een groene passie voor om op maat gemaakte oplossingen te bieden en nieuwe producten te ontdekken.

In 2011 zijn wij gestart met ons bedrijf en snel daarna verhuisden we naar een nieuwe locatie in Honselersdijk, gelegen op het Trade Parc Westland. Hier begon ons avontuur, en het is alleen maar gegroeid! Vandaag de dag is het voor onze klanten eenvoudiger dan ooit om rechtstreeks via onze webshop te bestellen, waar u de keuze hebt uit meer dan 6.000 producten.

Bij Vikoplant B.V. zijn we er trots op dat we met onze expertise verschillende klanten over de hele wereld kunnen voorzien van hun behoeften in onze sector. Dus waar wacht u  nog op? Laten we samen groeien en bloeien!